Devi Sri Prasad, Shravana Bhargavi & Magizhini Manimaran | Kostiumowy (4) | (2016) BluRay Hillsong: Let Hope Rise

Forum Index > Chat > Internațional > Иммиграция в Канаду ! Emigrare in Canada !

#0 by Mitiu (SQL Server Prof) (0 mesaje) at 2010-12-12 18:45:19 (341 săptămâni în urmă) - [Link]Top



Краткая информация


Получение сертификата отбора Квебека (включает подачу квебекцам на сертификат отбора и интервью) -> Подача федеральным органам на получение вида на жительство (подача федералам, медицина, получение виз) -> Лэндинг (въезд в Канаду)

Затраты на оплату квебекцам и федеральным органам
1. Оплата DCS (заявления на сертификат отбора Квебека, первый этап) - 390 CAD за главного заявителя + 150 CAD за каждого зависимого апликанта (супруг, сожитель/сожительница, дети, которые едут с вами в Квебек). Данную сумму можно оплатить через банк либо кредитной/дебетовой картой типа Visa
2. Оплата за рассмотрение досье на вид на жительство (оплата федералам, второй этап) - 550 CAD (оплата в евро) за каждого апликанта (главный, зависимый/супруг,сожитель, дети) старше 22 лет + 150 CAD (оплата в евро) за каждого зависимого апликанта (детей) до 22 лет
3. Медицинский экзамен - за каждого взрослого 125 долларов США, дети 5-11 лет - 90 долларов США, дети до 5 лет - 75 долларов США. О том, как пройти медицину в ИОМ
4. Виза (оплата за вид на жительство) - 490 CAD (оплата в евро) за главного и зависимого апликанта (супруга, сожителя). За зависимых детей оплата не производится.
ÎnchideЗакрыть
Схема затрат по процессу на двоих человек
Сумма может меняться в зависимости от количества участников в вашем процессе.

1. Обучение языку – зависит от каждого конкретного случая. Наши расходы составили около 1000$
2. «Этап подачи квебекцам на сертификат отбора» = Затраты на переводы документов + Оплата за рассмотрение + Оплата за пересылку документов ≈ 800$
3. «Этап подачи федеральным органам на вид на жительство» = Затраты на переводы документов + Справки о несудимости + Оплата за рассмотрение + Оплата за пересылку документов ≈ 1000€
4. «Этап медицины» = Оплата медицинского осмотра = 200$
5. «Визовый этап» = Оплата виз + пересылка паспортов туда/обратно ≈ 750€
6. «Лэндинг» = Билеты на самолет ≈ 740 - 1000€
ÎnchideЗакрыть
Оплата федерального этапа
Надежный товарищ Юра - 079451236, оплата в Яссах, Трансильвания банк.
Дорин (напарник Юры) - 079165758, оплата в Яссах
Еще один товарищ: Олег - 069260122.
Виталий - 069190650. Раз в два дня ездит в Румынию. 
ÎnchideЗакрыть
Как на сайте федералов проверить статус моего дела?


1. Нажимаем внизу кнопку Continue
2. Ставим внизу галочку и еще раз жмем Continue
3. Указываем необходимые данные:
- Identification Type : Immigration File Number
- Identification Number : номер с вашего бар-кода (например B12345678)
- Surname/Family Name/Last Name: только фамилию гл. аппликанта англ. буквами (неважно большими или маленькими)
- Date of Birth: дата рождения
- Country of Birth: страна рождения
4. Жмем Continue.

Там скорее всего будет In Process. На этой фразе можно еще раз нажать и увидеть когда начато было рассмотрение.
ÎnchideЗакрыть
Где получить справку о несудимости?
Справки о несудимости: если подойти за 15-20 минут до открытия, то можно быстро сдать заявку и в нужный день получить справки. Иначе толпень народу там. Выдают справки часто прямо на улице, выкрикивая фамилии.
Адрес - улица Якоб Хынку 3 (вроде). На стенах везде написаны указатели.


ÎnchideЗакрыть
Очень хочется купить билет на самолет, но не знаете где?
- Sky Alliance 27-27-41
- Robinson 22 20 22
- Униглоб 75 05 06
- Сакура тур 21 37 41,27 67 84
- Аэротур 52 24 54
- Амадеус 22 66 33
- Австриан аирлайнс 24 40 83
- Вояж интернешнл 54 64 64
- Магелан 21 13 15
- Экотурнова 20 12 50
- Донателла 73 86 23
- Холидэй 27 72 32
- TUR34 Moldova 53 82 59
ÎnchideЗакрыть
Где находится IOM (где проводятся интервью в Кишиневе)?
Адрес: Кишинев, ул. Чуфля 36/1 (за гостиницей Национал).



ÎnchideЗакрыть
Официальный сайт правительства Квебека
Hа нем расположена вся информация по процессу иммиграции или ссылки на федеральные сайты с конкретной информацией (формуляры, правила, стоимость процесса, обязательные суммы для ввоза и т.д.)



Site officiel du gouvernement du Québec


ÎnchideЗакрыть
Информация на Румынском языке ! ! !




Информация на Русском языке ! ! !




Вот 2 формуляра,они нужны в том случае если вы хотите вызвать кого-то из близких


Формуляры
   
ÎnchideЗакрыть

Природа канады мои фото
   

   


   

   

   

   

 
ÎnchideЗакрыть
Книга для Канадского Гражданства
На английском и францукзом

http://www.thinkpowerlife01.com/details.php?id=1114300&returnto=%2Fmytorrents.php

http://www.thinkpowerlife01.com/details.php?id=1114522&returnto=%2Fmytorrents.php
ÎnchideЗакрыть




Одним словом любые вопросы по Канаде.......





------------==================-----------------------=======================----------------------------------------------=================










FR

Le certificat de citoyenneté a été modifié. Dès le 1e février 2012, les nouveaux citoyens doivent attendre au moins deux jours ouvrables après la date de leur cérémonie de citoyenneté avant de pouvoir présenter une demande de services comme un passeport.


Pour devenir citoyen canadien, vous devez:


1. Âge;
    Statut de résident permanent;
    Temps vécu au Canada;
    Aptitudes linguistiques;
    Antécédents criminels (motifs d’interdiction);
    Connaissance du Canada;


Âge
Âge

Vous devez avoir au moins 18 ans pour demander la citoyenneté canadienne.

Pour faire une demande de citoyenneté au nom d’un enfant de moins de 18 ans, assurez-vous que les conditions suivantes sont respectées :

    Le demandeur est le parent, le parent adoptif ou le tuteur légal de l’enfant;
    L’enfant est résident permanent. Toutefois, il n’est pas nécessaire qu’il ait vécu trois ans au Canada;
    L’un des parents est déjà citoyen canadien ou demande la citoyenneté canadienne en même temps que l’enfant. Cela vaut également pour les parents adoptifs.

Statut de résident permanent

Pour devenir citoyen canadien, vous devez être un résident permanent du Canada, et ce statut ne doit pas être mis en doute. Cela signifie que vous ne pouvez pas faire l’objet d’une enquête ou d’une requête en matière d’immigration ni d’une mesure de renvoi (ordre des autorités canadiennes de quitter le pays).
Temps vécu au Canada

Pour devenir citoyen canadien, un adulte doit avoir vécu au Canada pendant au moins trois ans (1 095 jours) au cours des quatre dernières années avant de présenter sa demande. Les enfants de moins de 18 ans n’ont pas à satisfaire à cette exigence.

Vous pouvez compter le temps que vous avez passé au Canada avant de devenir résident permanent si votre séjour se situe dans la période de quatre ans stipulée.
ÎnchideЗакрыть

Формуляр 18 лет +

FAQ фото для гражданства


 
ÎnchideЗакрыть

Формуляр для возраста меньше 18-ти лет

2. Lisez le guide d’instructions.

Lisez attentivement le guide d’instructions avant de remplir le formulaire de demande de citoyenneté
.


a) Книга для гражданства English

b) Книга для гражданства Français


EN


The citizenship certificate has changed. As of February 1, 2012, new citizens need to wait at least two business days after their citizenship ceremony before applying for services such as a passport.


If you want to become a Canadian citizen, you must:



  1. Age
    Permanent resident status
    Time lived in Canada
    Language abilities
    Criminal history (prohibitions)
    Knowledge of Canada


Age
Age

You must be at least 18 years old to apply for Canadian citizenship.

To apply for citizenship for a child under 18, make sure the following conditions are met:

    the person applying is the child’s parent, adoptive parent or legal guardian
    the child is a permanent resident, but does not need to have lived in Canada for three years; and
    one parent is already a Canadian citizen or is applying to become a citizen at the same time. This also applies to adoptive parents.

Permanent resident status

To become a Canadian citizen, you must have permanent resident status in Canada, and that status must not be in doubt. This means you must not be the subject of an immigration investigation, an immigration inquiry or a removal order (an order from Canadian officials to leave Canada).
Time lived in Canada

To become Canadian citizens, adults must have lived in Canada for at least three years (1,095 days) in the past four years before applying. Children under the age of 18 do not need to meet this requirement.

You may be able to count time you spent in Canada before you became a permanent resident if that time falls within the four-year period
.
ÎnchideЗакрыть


Every year approximately 160,000 people become Canadian citizens.

Editat de către Mitiu la 2012-08-30 17:42:37

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
<< Precedenta      Următoarea >>

#2776 by fisher111 (User) (0 mesaje) at 2016-11-06 19:33:56 (33 săptămâni în urmă) - [Link]Top

Chevrolet wrote:

#2770 magneto, "... . De venit o să poți, dar de lucrat nu. ..." - asta e un avantaj...nime nu angajează o persoană fară ca să o vadă "Face-to-face" ,de aceea e bine...ai ajuns pe loc,ai făcut contract cu angajatorul și datorită lui îți deschide viză


Keep dreaming,este vorba de viza de turist si nu de munca,lumea asteapta pina si 5 ani la procesul de emigrare iar tu hop ai venit ci visa de lucru si ai gasit si contractul de munca,p.s desigur la tv toate detaliile nu le zic ci doar titluri gen:In sfirsit cetatenii cu pasaport roman vor putea pleca fara viza in Canada,in 2017 guvernul a anuntat ca vor accepta aprox 51 k imigranti din care vrio 30 k skilled workers de ce nu aplicati??? Ah da am uitat ca "nu vreau sa invat limba" nu vreau sa investesc timp. Si pina la urma Canada nu este tara unde vii la zarabotca parearea mea

Editat de către fisher111 la 2016-11-06 20:06:07

#2777 by AnVeRsTeR (N5 Blood ♛) (0 mesaje) at 2016-11-06 23:45:53 (33 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#2776 fisher111, "... Canada,in 2017 guvernul a anuntat ca vor accepta aprox 51 k imigranti din care vrio 30 k skilled workers ..." - :mml:

nu stie nimeni cand se deschide prima "fereastra de aplicare" ? sau chiar din ianuarie ? :D
#2778 by lionbest (Power User) (0 mesaje) at 2016-11-06 23:47:57 (33 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Ideal ar fi sa ai un anumit set de documente gata, de exemplu IELTS. Si in momentul in care se deschide, ceea ce se va intampla mai devreme sau mai tarziu, sa aplici imediat.

Sunt anumite programe care imediat cum se deschid se si completeaza locurile. De aia zic.
#2779 by AnVeRsTeR (N5 Blood ♛) (0 mesaje) at 2016-11-06 23:52:03 (33 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#2778 lionbest, "... Ideal ar fi sa ai un anumit set de documente gata, de exemplu IELTS ..." - abia la TefaQ ma pregatesc sa dau si cu un B2 taman ating minimum de puncte :/

dar inca nu-s pregatit chiar si intreb sa vad cat timp mai am, ca sa reusesc :)
#2780 by fisher111 (User) (0 mesaje) at 2016-11-07 00:08:34 (33 săptămâni în urmă) - [Link]Top

AnVeRsTeR wrote:

#2778 lionbest, "... Ideal ar fi sa ai un anumit set de documente gata, de exemplu IELTS ..." - abia la TefaQ ma pregatesc sa dau si cu un B2 taman ating minimum de puncte :/

dar inca nu-s pregatit chiar si intreb sa vad cat timp mai am, ca sa reusesc :)


Nu sunt sigur dar parca tin minte ca am citit/auzit ca prin primavara,pina atunci invata/sustine tefaq,fa contul online(cu toate ca nustiu cum functioneaza noua lor sistema) mai informeazate, si sfatul meu chiar daca atingi nr de puncte fara ielts insa daca cunosti engleza mai bine sustinel si mai acumulezi niste puncte caci nu stii niciodata cum calculeaza ei,sa ai rezerva
#2781 by AnVeRsTeR (N5 Blood ♛) (0 mesaje) at 2016-11-07 00:18:22 (33 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#2780 fisher111, "... chiar daca atingi nr de puncte fara ielts insa daca cunosti engleza mai bine sustinel si mai acumulezi niste puncte caci nu stii niciodata cum calculeaza ei,sa ai rezerva ..." - da, evident :D voi incerca un C1 si la franceza ))

dar macar sa acumulez minimum, sa aplic, si deja adaug puncte cate putin :D

dacă mai era și o domnișoară singură care vrea să plece, era mai bine :D ne ușuram emigrarea ambii ))
#2782 by van_DannU (Power User) (0 mesaje) at 2016-11-12 14:44:49 (32 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Este cineva aici care a aplicat la master in Canada? Vreau sa stiu tot procesul
#2783 by UtilizatorPrivat (User) (0 mesaje) at 2016-11-14 14:22:19 (32 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Buna ziua tuturor. Ar putea sa-mi spuna cineva cum as putea gasi de lucru in Canada? Am experienta ca sofer TIR, am lucrat si ca muzician (baterist), invat repede orice. Cunosc engleza, italiana si franceza la nivel de convorbire. Sunt cetatean EU. Ce sanse as avea? Va multumesc!!!
#2784 by nelu_xd (After Effects┇Photoshop) (0 mesaje) at 2016-11-14 14:29:03 (32 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Este vre-o tema care descrie posibilitatile de emigrare? spre exemplu in ce tari este mai usor care este procesul genrelazit s.a.m.d.
#2785 by UtilizatorPrivat (User) (0 mesaje) at 2016-11-14 14:50:18 (32 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Buna ziua tuturor! I-mi spune si mie cineva daca ar fi careva intermediari care ar oferi careva locuri de munca in Canada? Am experienta ca sofer TIR, am fost si muzician, invat repede orice, cunosc engl., italiana si franceza la nivel de convorbire. Sunt cetatean UE. Va multumesc!
#2786 by GangstarRaper (User) (0 mesaje) at 2016-11-21 12:43:25 (31 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Care e nivelul de cunoastere a limbii franceze ? :blush:
#2787 by voronin666 (i'm best of the best) (0 mesaje) at 2016-11-29 00:31:22 (30 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Noroc băieți, înțeleg că aici e mai mult cu emigrarea în Canada dar dacă cineva știe va rog să mă ajutați, e posibil de plecat în Canada temporar la lucru ceva asemănător cu H2B American dacă da care sunt condițiile, actele necesare, cerințele, etc.
#2788 by Mitiu (SQL Server Prof) (0 mesaje) at 2016-12-01 03:12:44 (29 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#2787 voronin666, Для начала найди контрактора который тебе сделает вызов
#2789 by Ko0st (Power User) (0 mesaje) at 2016-12-18 16:19:12 (27 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Всем доброго времени суток. Я сейчас учусь в 12-ом классе , есть ли у меня шансы поступить в этот колледж . При условии , что сдам БАК и напишу TOEFL iBT больше 90 баллов. ???
#2790 by lionbest (Power User) (0 mesaje) at 2016-12-18 16:39:09 (27 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Pentru a face control medical, trebuie de programat?
#2791 by fisher111 (User) (0 mesaje) at 2016-12-18 17:55:06 (27 săptămâni în urmă) - [Link]Top

lionbest wrote:

Pentru a face control medical, trebuie de programat?

da p.s ai primit fisa medicala?
#2792 by lionbest (Power User) (0 mesaje) at 2016-12-18 18:14:39 (27 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Am primit de la Ontario 600 puncte.
Si presupun ca in curand voi primi si ITA - asta-i tot ce am primit deocamdata.
#2793 by fisher111 (User) (0 mesaje) at 2016-12-18 18:38:05 (27 săptămâni în urmă) - [Link]Top

lionbest wrote:

Am primit de la Ontario 600 puncte.
Si presupun ca in curand voi primi si ITA - asta-i tot ce am primit deocamdata.

ok,nu am idee de acest program, eu cind am facut programare a trebuit sa am FM caci te intreaba niste date(quebec)
#2794 by lionbest (Power User) (0 mesaje) at 2016-12-18 18:44:18 (27 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Cred ca trebuie sa astept invitatia Federala intai, si apoi voi avea si eu FM (orice ar fi asta :D )
Abia apoi voi putea sa merg la centrul ala.
#2795 by fisher111 (User) (0 mesaje) at 2016-12-18 19:45:53 (27 săptămâni în urmă) - [Link]Top

lionbest wrote:

Cred ca trebuie sa astept invitatia Federala intai, si apoi voi avea si eu FM (orice ar fi asta :D )
Abia apoi voi putea sa merg la centrul ala.

FM=fisa/formular medicala,
#2796 by AnVeRsTeR (N5 Blood ♛) (0 mesaje) at 2017-01-23 19:11:51 (22 săptămâni în urmă) - [Link]Top
cineva de aici a dat IELTS-ul ? :look:
#2797 by lionbest (Power User) (0 mesaje) at 2017-01-23 20:07:23 (22 săptămâni în urmă) - [Link]Top
Da, ce vrei sa stii?
#2798 by AnVeRsTeR (N5 Blood ♛) (0 mesaje) at 2017-01-23 20:18:40 (22 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#2797 lionbest, ma intereseaza daca examenul merge obligatoriu la pachet pentru toate 4 compartimente (listening, speaking, writing, reading) sau e posibil ca la Tefaq de ales vreo 2 si de concentrat pe un punctaj mai mare acolo :look:

am dat Tefaq-ul recent si la mine totul ce tine de IELTS merge in comparatie cu el si incerc sa inteleg care-i sistema acolo, in linii generale :D

as incerca pe toate dar luand in consideratie faptul ca pentru toate examenul e 3 ore si engleza deja merge ca a 2-a limba pentru emigrare si punctele vor merge deja aditional, nu vreau sa dedic tare mult timp precum la Tefaq :D dar daca e la pachet atunci n-am incotro ))

+ deja si factorul financiar, evident ))
#2799 by lionbest (Power User) (0 mesaje) at 2017-01-23 20:38:22 (22 săptămâni în urmă) - [Link]Top
La pachet. Si ca sa se ia in considerare trebuie sa nu ai mai mic de X la oricare dintre discipline.

Adica daca ai 9 9 9 si 3, atunci e esec.
#2800 by AnVeRsTeR (N5 Blood ♛) (0 mesaje) at 2017-01-23 20:51:06 (22 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#2799 lionbest, aha, clar :D

important atunci de luat un B1 (4 pe al lor) la toate si deja punctajul deasupra in favoarea punctajului de emigrare :look:

hz, engleza o cunosc mult mai bine ca franceza... la tefaq am luat un B2 si C1, aici dar n-ar trebui sa fie probleme cu minimala :D deja faptul ca nu voi consacra prea mult timp pentru engleza si ca pregatirea va fi strict orientativa, va juca rolul ))

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
<< Precedenta      Următoarea >>

Forum Index > Chat > Internațional > Иммиграция в Канаду ! Emigrare in Canada !


Navigare rapidă:


Schimbul de informație este realizat de către utilizatorii siteului. Acest site este bazat pe voluntariat, de la utilizatori pentru utilizatori. Întregul text privind regulile şi condiţiile de utilizare a TORRENTS.MD poate fi găsit aici.
Sharing is caring.