Pirates des Caraibes : La Vengeance de Salazar streaming | La Maldición de la Serpiente | TMZ on TV 2015 10 27

Forum Index > Chat > Internațional > Иммиграция в Канаду ! Emigrare in Canada !

#0 by Mitiu (SQL Server Prof) (0 mesaje) at 2010-12-12 18:45:19 (341 săptămâni în urmă) - [Link]Top



Краткая информация


Получение сертификата отбора Квебека (включает подачу квебекцам на сертификат отбора и интервью) -> Подача федеральным органам на получение вида на жительство (подача федералам, медицина, получение виз) -> Лэндинг (въезд в Канаду)

Затраты на оплату квебекцам и федеральным органам
1. Оплата DCS (заявления на сертификат отбора Квебека, первый этап) - 390 CAD за главного заявителя + 150 CAD за каждого зависимого апликанта (супруг, сожитель/сожительница, дети, которые едут с вами в Квебек). Данную сумму можно оплатить через банк либо кредитной/дебетовой картой типа Visa
2. Оплата за рассмотрение досье на вид на жительство (оплата федералам, второй этап) - 550 CAD (оплата в евро) за каждого апликанта (главный, зависимый/супруг,сожитель, дети) старше 22 лет + 150 CAD (оплата в евро) за каждого зависимого апликанта (детей) до 22 лет
3. Медицинский экзамен - за каждого взрослого 125 долларов США, дети 5-11 лет - 90 долларов США, дети до 5 лет - 75 долларов США. О том, как пройти медицину в ИОМ
4. Виза (оплата за вид на жительство) - 490 CAD (оплата в евро) за главного и зависимого апликанта (супруга, сожителя). За зависимых детей оплата не производится.
ÎnchideЗакрыть
Схема затрат по процессу на двоих человек
Сумма может меняться в зависимости от количества участников в вашем процессе.

1. Обучение языку – зависит от каждого конкретного случая. Наши расходы составили около 1000$
2. «Этап подачи квебекцам на сертификат отбора» = Затраты на переводы документов + Оплата за рассмотрение + Оплата за пересылку документов ≈ 800$
3. «Этап подачи федеральным органам на вид на жительство» = Затраты на переводы документов + Справки о несудимости + Оплата за рассмотрение + Оплата за пересылку документов ≈ 1000€
4. «Этап медицины» = Оплата медицинского осмотра = 200$
5. «Визовый этап» = Оплата виз + пересылка паспортов туда/обратно ≈ 750€
6. «Лэндинг» = Билеты на самолет ≈ 740 - 1000€
ÎnchideЗакрыть
Оплата федерального этапа
Надежный товарищ Юра - 079451236, оплата в Яссах, Трансильвания банк.
Дорин (напарник Юры) - 079165758, оплата в Яссах
Еще один товарищ: Олег - 069260122.
Виталий - 069190650. Раз в два дня ездит в Румынию. 
ÎnchideЗакрыть
Как на сайте федералов проверить статус моего дела?


1. Нажимаем внизу кнопку Continue
2. Ставим внизу галочку и еще раз жмем Continue
3. Указываем необходимые данные:
- Identification Type : Immigration File Number
- Identification Number : номер с вашего бар-кода (например B12345678)
- Surname/Family Name/Last Name: только фамилию гл. аппликанта англ. буквами (неважно большими или маленькими)
- Date of Birth: дата рождения
- Country of Birth: страна рождения
4. Жмем Continue.

Там скорее всего будет In Process. На этой фразе можно еще раз нажать и увидеть когда начато было рассмотрение.
ÎnchideЗакрыть
Где получить справку о несудимости?
Справки о несудимости: если подойти за 15-20 минут до открытия, то можно быстро сдать заявку и в нужный день получить справки. Иначе толпень народу там. Выдают справки часто прямо на улице, выкрикивая фамилии.
Адрес - улица Якоб Хынку 3 (вроде). На стенах везде написаны указатели.


ÎnchideЗакрыть
Очень хочется купить билет на самолет, но не знаете где?
- Sky Alliance 27-27-41
- Robinson 22 20 22
- Униглоб 75 05 06
- Сакура тур 21 37 41,27 67 84
- Аэротур 52 24 54
- Амадеус 22 66 33
- Австриан аирлайнс 24 40 83
- Вояж интернешнл 54 64 64
- Магелан 21 13 15
- Экотурнова 20 12 50
- Донателла 73 86 23
- Холидэй 27 72 32
- TUR34 Moldova 53 82 59
ÎnchideЗакрыть
Где находится IOM (где проводятся интервью в Кишиневе)?
Адрес: Кишинев, ул. Чуфля 36/1 (за гостиницей Национал).



ÎnchideЗакрыть
Официальный сайт правительства Квебека
Hа нем расположена вся информация по процессу иммиграции или ссылки на федеральные сайты с конкретной информацией (формуляры, правила, стоимость процесса, обязательные суммы для ввоза и т.д.)



Site officiel du gouvernement du Québec


ÎnchideЗакрыть
Информация на Румынском языке ! ! !




Информация на Русском языке ! ! !




Вот 2 формуляра,они нужны в том случае если вы хотите вызвать кого-то из близких


Формуляры
   
ÎnchideЗакрыть

Природа канады мои фото
   

   


   

   

   

   

 
ÎnchideЗакрыть
Книга для Канадского Гражданства
На английском и францукзом

http://www.thinkpowerlife01.com/details.php?id=1114300&returnto=%2Fmytorrents.php

http://www.thinkpowerlife01.com/details.php?id=1114522&returnto=%2Fmytorrents.php
ÎnchideЗакрыть




Одним словом любые вопросы по Канаде.......





------------==================-----------------------=======================----------------------------------------------=================










FR

Le certificat de citoyenneté a été modifié. Dès le 1e février 2012, les nouveaux citoyens doivent attendre au moins deux jours ouvrables après la date de leur cérémonie de citoyenneté avant de pouvoir présenter une demande de services comme un passeport.


Pour devenir citoyen canadien, vous devez:


1. Âge;
    Statut de résident permanent;
    Temps vécu au Canada;
    Aptitudes linguistiques;
    Antécédents criminels (motifs d’interdiction);
    Connaissance du Canada;


Âge
Âge

Vous devez avoir au moins 18 ans pour demander la citoyenneté canadienne.

Pour faire une demande de citoyenneté au nom d’un enfant de moins de 18 ans, assurez-vous que les conditions suivantes sont respectées :

    Le demandeur est le parent, le parent adoptif ou le tuteur légal de l’enfant;
    L’enfant est résident permanent. Toutefois, il n’est pas nécessaire qu’il ait vécu trois ans au Canada;
    L’un des parents est déjà citoyen canadien ou demande la citoyenneté canadienne en même temps que l’enfant. Cela vaut également pour les parents adoptifs.

Statut de résident permanent

Pour devenir citoyen canadien, vous devez être un résident permanent du Canada, et ce statut ne doit pas être mis en doute. Cela signifie que vous ne pouvez pas faire l’objet d’une enquête ou d’une requête en matière d’immigration ni d’une mesure de renvoi (ordre des autorités canadiennes de quitter le pays).
Temps vécu au Canada

Pour devenir citoyen canadien, un adulte doit avoir vécu au Canada pendant au moins trois ans (1 095 jours) au cours des quatre dernières années avant de présenter sa demande. Les enfants de moins de 18 ans n’ont pas à satisfaire à cette exigence.

Vous pouvez compter le temps que vous avez passé au Canada avant de devenir résident permanent si votre séjour se situe dans la période de quatre ans stipulée.
ÎnchideЗакрыть

Формуляр 18 лет +

FAQ фото для гражданства


 
ÎnchideЗакрыть

Формуляр для возраста меньше 18-ти лет

2. Lisez le guide d’instructions.

Lisez attentivement le guide d’instructions avant de remplir le formulaire de demande de citoyenneté
.


a) Книга для гражданства English

b) Книга для гражданства Français


EN


The citizenship certificate has changed. As of February 1, 2012, new citizens need to wait at least two business days after their citizenship ceremony before applying for services such as a passport.


If you want to become a Canadian citizen, you must:



  1. Age
    Permanent resident status
    Time lived in Canada
    Language abilities
    Criminal history (prohibitions)
    Knowledge of Canada


Age
Age

You must be at least 18 years old to apply for Canadian citizenship.

To apply for citizenship for a child under 18, make sure the following conditions are met:

    the person applying is the child’s parent, adoptive parent or legal guardian
    the child is a permanent resident, but does not need to have lived in Canada for three years; and
    one parent is already a Canadian citizen or is applying to become a citizen at the same time. This also applies to adoptive parents.

Permanent resident status

To become a Canadian citizen, you must have permanent resident status in Canada, and that status must not be in doubt. This means you must not be the subject of an immigration investigation, an immigration inquiry or a removal order (an order from Canadian officials to leave Canada).
Time lived in Canada

To become Canadian citizens, adults must have lived in Canada for at least three years (1,095 days) in the past four years before applying. Children under the age of 18 do not need to meet this requirement.

You may be able to count time you spent in Canada before you became a permanent resident if that time falls within the four-year period
.
ÎnchideЗакрыть


Every year approximately 160,000 people become Canadian citizens.

Editat de către Mitiu la 2012-08-30 17:42:37

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
<< Precedenta      Următoarea >>

#2826 by lionbest (Power User) (0 mesaje) at 2017-05-11 22:47:24 (6 săptămâni în urmă) - [Link]Top
OK. E bine. Pacat ca trebuie sa muncesti anume in domeniu.
#2827 by predatorgcc (Resistance is futile) (0 mesaje) at 2017-05-15 12:32:17 (6 săptămâni în urmă) - [Link]Top
#2814 Dymon17, kkt cu perje
#2828 by BitSlava17 (Power User) (0 mesaje) at 2017-06-15 10:21:29 (1 săptămână în urmă) - [Link]Top
Salut,
Stiu ca inca nu sa deschis ,,kranul" pentru a depune doc. pentru emigrare in Quebec, insa cum ar fi corect, doc. sa le autorizez si sa le legalizez din timp? Este un termen de valabilitate la doc. notificate notarial?
Puteti va vog sa-mi recomandati un centru de traducere + notar, sau chiar nu conteaza si toti traducatorii din centre sunt autorizati? Sau mai bine sa le traduc si sa le legalizez in Canada? ( prin rude).
Inca ceva)) ....daca complectez toate cimpurile din mon projet quebec si nu am vazut unde sa incarc doc., probabil dupa ce aplic, imi va solicita doc. confirmatoare la informatia furnizata, da? :look:

Multumesc anticipat pentru ajutor :agree:
#2829 by AnVeRsTeR (N5 Blood ♛) (0 mesaje) at 2017-06-15 10:28:15 (1 săptămână în urmă) - [Link]Top
#2828 BitSlava17, "... daca complectez toate cimpurile din mon projet quebec si nu am vazut unde sa incarc doc. ..." - prima etapa e aplicarea online, cu hartia e mai tarziu :D

asa ca pana cand asteptam cum spui tu "sa fie deschis kranul" :look:
#2830 by iliesh_96 (Power User) (0 mesaje) at 2017-06-17 20:27:14 (1 săptămână în urmă) - [Link]Top
baieti imi spuneti mie va rog pe scurt despre posibilitatea de a emigra in Canada, si nu am inteles ce-i cu expreisa asta ,,sa fie deschis kranul'',merci anticipat
#2831 by ToleaASEM (Power User) (0 mesaje) at 2017-06-22 06:56:04 (6 zile în urmă) - [Link]Top
Angajatori din New Brunswick in Kiev si Bucuresti, se cauuta truck driveri, croitorese si programisti, daca aveti experienta inregistrativa http://livinginnb.ca
De dorit sa aveti rezultatul IELTS cu voi
#2832 by predatorgcc (Resistance is futile) (0 mesaje) at 2017-06-23 11:23:52 (5 zile în urmă) - [Link]Top
#2828 BitSlava17, Traducerile le poti face din timp ca in baza lor si sa completezi si profilul MonProjet.
Traducerile le faci la traducatori autorizati. Ei treb sa puna stampila personala. Totul treb sa fie tradus, inclusiv si stampilele.
Nu e nevoie sa legalizezi traducerile la notar. Daca ai dubii si doresti sa fie mai sigur poti traduce prin rude in Quebec.
Poti traduce in franceza sau engleza. Nu este nici o diferenta.
Docurile le vei trimite prin posta/curier dupa ce vei nimeri in quota si apoi iti vor trimite lista de acte care va trebui sa le prezinti.

#2830 iliesh_96, In Canada cranicul e mereu deschis.
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/index.asp
#2833 by AnVeRsTeR (N5 Blood ♛) (0 mesaje) at 2017-06-23 11:39:00 (5 zile în urmă) - [Link]Top
#2832 predatorgcc, "... In Canada cranicul e mereu deschis ..." - ultimul val de selectii al dosarelor de emigrare in Quebec a avut loc inca anul trecut, toate locurile deja is ocupate. Acum daca aplici primesti automat refuz :look: Lumea asteapta sa fie anuntat un nou val de selectii ca sa aplice si sa aiba careva sanse :D credca la asta se referea ))

imi pare ca numai cei care au o oferta de lucru la mana, pot aplica oricand, in rest se aplica "dans la période de réception" :D
#2834 by mpa (Power User) (0 mesaje) at 2017-06-25 11:22:28 (3 zile în urmă) - [Link]Top
#2823 ToleaASEM, cum ați trimis supliment la diploma? Într-un plic cu stampila și semnătura de la universitatea cum este indicat pe site-ul WES ?
#2835 by ToleaASEM (Power User) (0 mesaje) at 2017-06-25 16:08:15 (2 zile în urmă) - [Link]Top
Da, am facut totul asa cum se cerea pe situl wes, impreuna cu suplimentul merge si formularul cu datele de contact a persoanei ce la eliberat de la universitate. Apostila/traducere/ legalizare nu am facut intrucit ASEM elibereaza diplomele si anexele in 2 limbi(romana+engleza).
Plicul l-am inchis la ASEM, stampilat si semnat pe locurile unde sa inchis.

#2836 by mpa (Power User) (0 mesaje) at 2017-06-25 16:30:31 (2 zile în urmă) - [Link]Top
#2835 ToleaASEM, am înțeles, mulțumesc :)

Referitor la apostila pe WES scrie ca "All original documents submitted to WES with an apostille will be returned to the applicant upon completion of the evaluation.". Cred ca totuși ar fi bine sa fac si apostila, ca sa nu am surprize neplăcute.

Apropo, pentru expedierea documentelor înapoi in Moldova iarăși trebuie sa achităm ~80$ ?
#2837 by ToleaASEM (Power User) (0 mesaje) at 2017-06-26 02:32:18 (2 zile în urmă) - [Link]Top
Cind am achitat serviciul pe situl wes mi sa cerut sa achit suplimentar 30 dolari pentru expedierea rezultatului. Evaluarea am primito prin posta, oricum ea va fi si pe situl lor in format electronic
#2838 by mpa (Power User) (0 mesaje) at 2017-06-26 21:35:05 (1 zi în urmă) - [Link]Top
#2837 ToleaASEM, acum ei au doua optiuni - posta simpla $7 sau prin UPS $85.

#2837 ToleaASEM, "... Evaluarea am primito prin posta, oricum ea va fi si pe situl lor in format electronic ..." - da, evaluarea va fi pe siteul lor, dar diploma in original ar fi bine sa fie acasa cit mai repede))
#2839 by predatorgcc (Resistance is futile) (0 mesaje) at 2017-06-27 14:40:35 (22 ore în urmă) - [Link]Top
#2833 AnVeRsTeR, Tu vezi ceva despre Quebec ca am scris? Eu am spus despre Canada, ca pentru un moldovan tipic e emigrare "la Canada".
In valul de anul trecut eu am nimerit. Iaca un an astept lista cu acte care treb sa imi trimita risurile celea de la MIDI.
In Express Entry poti sa aplici oricand. Numai Quebec e cu stea in frunte
#2840 by ToleaASEM (Power User) (0 mesaje) at 2017-06-28 05:18:42 (8 ore în urmă) - [Link]Top
]#2838 mpa, nu stiu in cit timp o vei avea inapoi, eu am trimis copia diplomei, iar de la asem mi-au dat dublicat, originalele mele nu le-am trimis
Apropo la expres entry acum se accepta cu punctaj foarte mic, era vreo 4 sute si ceva

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114
<< Precedenta      Următoarea >>

Forum Index > Chat > Internațional > Иммиграция в Канаду ! Emigrare in Canada !


Navigare rapidă:


Schimbul de informație este realizat de către utilizatorii siteului. Acest site este bazat pe voluntariat, de la utilizatori pentru utilizatori. Întregul text privind regulile şi condiţiile de utilizare a TORRENTS.MD poate fi găsit aici.
Sharing is caring.